Upoznajte nas

Naša praksa

Intermedic-HBO je specijalistička lekarska ordinacija iz oblasti hiperbarične medicine, osnovana 2014. godine u Nišu, pre svega, kao centar znanja i iskustva sa vizijom da na najbolji način odgovorimo na potrebe pacijenata za specijalizovanim lečenjem hiperbaričnom oksigenacijom i brz oporavak.

Pridržavajući se svih standarda hiperbarične medicine nastojimo da pružimo najoptimalniji tretman za pacijente uz maksimalnu efikasnost, kao i sigurnost tokom primene terapije. Svi tretmani se sprovode pod nadzorom naših lekara i tehničkog osoblja koje je obučeno za upravljanje HBO sistemom i sprovođenje terapije. Prateći najnovije trendove i dostignuća u oblasti hiperbarične medicine, cilj nam je što efikasnije lečenja naših pacijenata.

U adekvatno opremljenom prostoru koji zadovoljava sve propisane uslove, sa kadrom školovanim na VMA i VMI, radimo sa tri jednomesne hiperbarične komore marke Barox radnog pritiska do 4 bara.

Naš tim

Doktor

Tim specijalističke ordinacije Intermedic-HBO predvodi specijalista vazduhoplovne medicine Dr. med. Dušan M. Velevski. Medicinski fakultet završio u Nišu, a specijalističke studje iz vazduhoplovne medicine na Vojno-medicinskoj akademiji u Beogradu. Ceo radni vek proveo je na odgovornim dužnostima u Vojsci Srbije, gde se penzionisao u činu pukovinka, nakon čega je počeo da se bavi privatnom lekarskom praksom.

Menadžer

Dr. Dragana Ristić je menadžer i koordinator pacijenata u specijalističkoj ordinaciji Intermedic-HBO, gde radi od njenog osnivanja i čini da organizacija našeg rada bude efikasna i laka.

Medicinski tehničari

Strukovni medicinski tehničar Strahil Radovanov poseduje 15 godina iskustva u radu sa hiperbaričnim komorama. Deo tima specijalističke ordinacije Intermedic-HBO je od njenog osnivanja.

U želji da našim pacijentima pružimo što kvalitetniju uslugu, timu specijalističke ordinacije Intermedic-HBO se pridružio i medicinski tehničar Jovan Bogunović čiji rad i zalaganje predstavljaju ogromnu pomoć starijim kolegama. Deo tima specijalističke ordinacije Intermedic-HBO je dve godine.

Naše vrednosti

Kvalitet

Najnovijie hiperbarične komore, kao i posvećivanje posebne pažnje na udobnost i prijatan boravak.

Individualnost

Svaki pacijent je priča za sebe, i sa svakim pacijentom ostvarujemo kontakt pun poštovanja i poverenja. Uvek brinemo o individualnim potrebama naših pacijenata.

Ekspertiza

Svaki član našeg tima ima višegodišnje iskustvo u lečenju i brizi o pacijentima iz oblasti hiperbarične medicine.

Briga

Naš tim stručnjaka ima holistički pristup svakom pacijentu

Integritet i komunikacija

Želimo da naši pacijenti sa nama razgovaraju, pitaju nas, otvoreno iznose stavove, mišljenja ili nedoumice. Mi smo tu da odgovorimo na svako pitanje i nađemo najbolje rešenje.

Timski rad

Stvaramo okruženje u kojem je angažovan svaki član tima, što ukazuje na proaktivnost i profesionalizam sa fokusom na potrebe pacijenta.

Empatija

Svaka situacija traži određenu vrstu saosećajnosti, a mi se trudimo da se svaki pacijent od početka do kraja procedure oseća dobro.

Efikasnost

Što kraće vreme zakazivanja, efikasno upravljanje procedurama sa idejom da pacijent što brže i jednostavnije završi svoj tretman.

Decembarska akcija

Tokom celog meseca iskoristite 20% popusta na svaki tretman u Intermedic-HBO!

20% Popusta
Decembarska akcija